Image

Implicarea părinților și școala incluzivă

Acest instrument se concentrează pe modalități de a îmbunătăți un climat școlar incluziv și de a crește implicarea părinților în contribuția la aceasta. Într-o școală incluzivă, toți cursanții se simt bineveniți și în siguranță, indiferent de mediul lor. Tuturor cursanților li se oferă metode de învățare atractive și provocătoare, care inspiră dezvoltarea talentelor ample O școală incluzivă face ca elevii, părinții și personalul să fie mândri că fac parte din aceasta. Instrumentul generează linii directoare pentru a ajuta utilizatorii să lucreze în această direcție și oferă câteva exemple inspiraționale despre cum să facă acest lucru.

Pentru cine?

Scanarea rapidă este dezvoltată pentru a fi completată de către conducerea școlii selectată și personalul interesat de școala incluzivă și de implicarea părinților, precum și pentru părinții selectați care sunt deja implicați în școală într-un fel. Scanarea rapidă constă dintr-un set de întrebări care acoperă 4 teme: viziune și politică, organizarea școlii, dezvoltarea elevilor și implicarea părinților. Chestionarul poate fi completat individual sau de către un grup de persoane care discută scorul la fiecare întrebare. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați Parteneri

Instrucțiuni pentru utilizator

Vă rugăm să completați chestionarul marcând pur și simplu pentru fiecare afirmație dacă credeți că se aplică școlii dvs. și/sau în ce măsură, oferind un scor pe o scară de la 1 la 5: „5” sunteți complet de acord, „1” adică total dezacord. Completarea chestionarului nu va dura mai mult de 20 de minute.

Rezultat

Feedback-ul este prezentat sub forma unei diagrame grafice păianjen care arată percepția participanților asupra modului în care școala abordează fiecare dintre cele 4 teme principale și aspectele subiacente. În plus față de aceste scoruri, vor fi prezentate idei inspiraționale (sfaturi generale și bune practici) pentru a sprijini îmbunătățirea.

Ține minte! Răspunsurile dumneavoastră nu vor fi salvate într-un mod care poate fi urmărit!

Deschideți QuickScan


Please publish modules in offcanvas position.